The tentative program schedule for Youth IGF India 2019 is provided below. The final schedule will be available by 5 Nov 2019.

09:00-09:30Registrations 
09:30-09:45
(15 min)
Welcome note Rev. Father Dr. J. Felix Raj S. J.
09:45- 10:25
(40 min)
Keynote session on Introduction to Internet Governance Rajnesh Singh (ISOC, APrIGF)
10:25- 11:10
(45 min)
Group activity: Multi-stakeholder role play and discussion on “Fake News on the Internet”  / “Protecting your privacy online”. Group leads:
Sabrina Lim
Sabarinath G Pillai
Shashank Mishra
Amrita Choudhury
11:10- 12:00
(25 min talk each)
New technologies impacting Internet Governance
Universal Acceptance – Ajay Data ( ICANN) 
AI and Ethics, Blockchain and Impact on Environment – Satish Babu (APRALO/ICANN)



12.00 – 12.45
(35 min)
+
(10 min
Q & A)
Panel discussion on IG Ecosystem, IG* Organizations and how to involve. Moderated by: Sabrina Lim(ICANN)
Panellists:
1. Rajnesh Singh (ISOC)
2. Paul Wilson (APNIC)
3. Glenn McKnight (ISOC Board)
4. Anand Raje (IETF)
5. Sushanta Sinha (India Internet Foundation)
12:45- 13:15Lunch
13:15- 14:45
(1 hr 30 min)
Group activity: IPGo Game – Networking Basics Sunny Chendi (APNIC) 
14:45-
15:00
(15 min)
Technical talk on How to safeguard your Internet usage?Sabarinath G Pillai (IEEE & ISOC, Trivandrum)
15:00- 15:35
(30 min)
+
(5 min
Q & A)
Panel discussion on Privacy and Safeguards status in India challenges for the YouthModerated by:
Amrita Choudhury

Panellists:
Shashank Mishra (SAM, Delhi)
Shashank Mohan (SFLC.in)
Amitabh Kumar (Social Media Matters)
15:35 – 15:45Tea Break
15:45 – 16:15
(30 min)
Technical Talk on Being Ethical In Digital Advertising Industry That’s Watching Your Every Click 

Syed Zainul Haque, Marketing Manager (Indus Net Technologies)
16:15- 16:50
(30 min)
+
(5 min
Q & A)
Experience sharing: Youth in the Internet Governance Domain. Moderated by: Ihita G (ICANN NextGen, Youth@IGF 2018)
Panellists:
Praneet Kaur (APIGA/APNIC Fellow)
Akriti Bopanna (CCWG-HR, NCUC, ICANN)
16:50- 17:15Open Feedback Session – Organizers
17:15- 17:30Closing & certificate distribution